Sorin Cârțu, încântat de noul jucător transferat de olteni

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu s-a arătat dezamăgit de eşecul de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, scor 0-1, pe care-l consideră nemeritat, ţinând cont de desfăşurarea partidei. Oficialul oltean a remarcat însă un jucător, unul dintre transferurile acestei veri, atacantul brazilian Rivaldinho.

Noua achiziţie a oltenilor, Rivaldinho, s-a făcut remarcat, deşi a evoluat numai un sfert de oră la debutul pentru formaţia din Bănie.

Sorin Cârţu a avut şi câteva reproşuri la adresa unora dintre veteranii echipei, reproşându-le lipsa de implicarea la nivel de de organizare şi disciplină tactică.  „Este o înfrângere dureroasă, care nu ne convine. Consider că este o înfrângere nemeritată, pentru că nu a fost un meci în care meritam să pierdem cele trei puncte. În joc se așteaptă greșelile, iar adversarul poate să le concretizeze. Prima repriză s-a terminat nemeritat la scorul 0-0. Puteam să avem un avantaj, poate chiar de două goluri, iar meciul ar fi avut altă desfășurare. Întotdeauna adversarul ne sancționează pentru superficialitatea noastră. Sunt niște momente care trebuie analizate, iar jucătorii cu experiență de la Universitatea Craiova trebuie să își tragă un semnal de alarmă. Sunt chestii de organizare, disciplină tactică pe care trebuie să le ai. Nu trebuie să îți impună antrenorul, pentru că avem jucători cu experiență, care trebuie să își pună amprenta pe ceea ce am spus. Jucători precum Papp, Găman, Vătăjelu și Bancu trebuie să își pună amprenta pe acest lucru și trebuie să transmită asta grupului. Domnul Rotaru a spus că pe lângă cei doi care au venit, Hanca și Rivaldinho, Universitatea Craiova va mai aduce cel puțin doi jucători. Odată cu intrarea lui Rivaldinho am văzut câteva momente de combinații. M-a surprins că un jucător care a jucat pentru prima data la Universitatea Craiova s-a implicat în niște combinații, iar jucătorii noștri nu au știut cum să răspundă”, a declarat Cârţu după eşecul oltenilor suferit pe teren propriu în meciul cu Rapid.

Vizualizări: 4,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: