Mario Găman a declinat oferta de la Pandurii

Pandurii încă nu s-a reunit pentru a începe pregătirea noului sezon deşi mai e mai puţin de o lună până la start. Între timp antrenorul Mario Găman, care fusese din nou ofertat de cei de la Pandurii, a refuzat oferta venită de la clubul târgujian pentru că nu se rezolvase încă problema transferurilor.

Ajunsă de vara trecută în Liga 3, fosta vicecampioană a României din 2013 are în continuare, din cauza datoriilor către foşti jucători, interdicție la transferuri, inclusiv de a legitima jucători liberi de contract, și echipa încă nu s-a reunit. Conducerea clubului i-a propus fostului antrenor Mario Găman un nou contract, însă acesta a precizat că a declinat oferta. Pandurii îi propusese antrenorului o nouă colaborare pentru noul sezon iar Găman îşi dăduse acordul de principiu, dar în anumite condiții, principala fiind rezolvarea problemei legate de transferuri pentru a porni la drum cu un proiect nou în care să poată aduce jucătorii pe care îi doreşte. ”Cei de la Pandurii ne-au solicitat din nou ajutorul pentru a colabora încă o dată şi noi ne-am dat acceptul dar numai în anumite condiţii. Din păcate, nu s-a putut realiza nimic, nu s-a rezolvat situaţia cu transferurile şi, din acel moment, le-am transmis că eu nu pot să mai continui pentru că am păţit-o odată fără transferuri şi nu vreau să mi se mai întâmple a doua oară aceleaşi lucruri. Pentru că îmi doresc şi eu un proiect, îmi doresc şi eu un loc unde să am linişte, să am concepţia mea, să am jucătorii pe care să contruiesc echipa şi modulul meu de joc. Şi atunci nu are rost să mergem pe acestă colaborare pentru că nu câştiga nici una din părţi”, a precizat Găman la Accent Tv.

Contractul vechi al antrenorului Găman expirase la finalul lunii iunie şi acesta avusese şi alte oferte de a antrena în ţară dar a refuzat în speranţa că Pandurii va rezolva problema transferurilor.

Vizualizări: 1,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: