Ultima achiziţie poate debuta pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a prezentat pe Sergiu Hanca, fotbalist care a lăsat prima ligă a Poloniei pentru a semna cu gruparea din Bănie. Fostul fotbalist al lui Dinamo ar putea evolua pentru prima dată pe „Ion Oblemenco”, împotriva Rapidului.

Antrenorul Laszlo Balint a anunțat că Rivaldinho nu poate evolua în această întâlnire din cauza unor probleme cu actele, dar spune că Sergiu Hanca e gata de joc. Sergiu Hanca poate să îmbrace tricoul Universității Craiova pentru prima dată chiar în această duminică, de la 20:15, când pe „Ion Oblemenco” vine o altă candidată la un loc în play-off, Rapid. 

Dacă fostul dinamovist ar putea fi trimis în teren chiar din primul minut de antrenorul Laszlo Balint, celălalt proaspăt venit Rivaldinho va urmări cu siguranță acest derby din tribună. Brazilianul încă nu și-a rezolvat toate formalitățile pentru a primit drept de joc, astfel că debutul său în tricoul alb-albastru se va produce cu altă ocazie.

Din fericire, Sergiu Hanca are situația rezolvată”, a declarat Laszlo Balint la conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – Rapid. „Este un meci dificil pentru noi, contra unei echipe care a demonstrat că este într-o formă bună. Rapid a bifat transferuri importante, îşi propun destul de mult, este emulaţie acolo, dar o să ne axăm pe ce vom face noi, încât să câştigăm toate punctele. Ştim că e un meci special pentru noi, şi pentru fani! Vreau să câştigăm cu Rapid, apoi, pas cu pas, pe termen mediu şi lung, sunt sigur că vom cunoaşte satisfacţii. Rapid e o echipă bună şi vom avea momente grele, de aceea avem nevoie de aportul fanilor. Nu e un duel între Balint şi Mutu, e un duel între două echipe puternice, sunt convins că va ieşi un spectacol pe teren şi în tribune”, a spus antrenorul Laszlo Balint.

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: