Sandokan, liber. A scăpat şi de arestul la domiciliu

Unul dintre cei mai cunoscuţi romi din cartierul Obreja, condamnat pentru crimă, şi judecat în prezent pentru tentativă de omor, a reuşit să-i înduplece din nou pe judecători.

Sandokan a scăpat de curând de gratii, iar acum Tribunalul Gorj a decis înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar. „(…) dispune înlocuirea măsurii arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Bonculescu Marinică, zis „Sandokan”, cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, de la data rămânerii definitive a încheierii”, au decis joi, 4 iulie, magistraţii gorjeni.

În această perioadă, Sandokan trebuie să respecte mai multe obligaţii, bărbatul de circa 60 de ani neavând voie să plece din ţară. Dacă va călca strâmb, poate ajunge din nou după gratii.

Şi fiul său Nisciuc Marius, zis „Mariusică”, a fost plasat sub control judiciar. Aceeaşi măsură s-a luat şi în cazul lui Răzvan Căldăraru, zis „Greuceanu”. Sentinţa nu este însă definitivă.

Cei trei au fost implicaţi, în urmă cu trei ani, într-o încăierare sângeroasă, în cartierul Obreja, scandal în urma căruia un bărbat a ajuns împuşcat la spital, iar altul cu răni, după ce a fost lovit.

Sandokan mai este anchetat într-un alt dosar după ce a fost implicat într-un tărăboi într-un club de manele din Târgu Jiu, în urmă cu câțiva ani sora lui pierzându-și viața după ce a fost înjunghiată într-un alt scandal produs în cartierul Obreja.

Vizualizări: 4,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: