Soția arestată preventiv, soțul lăsat liber

Doi gorjeni din Bîlteni, soț și soție, au ajuns pentru o noapte în arest, după ce au intrat peste un vecin în curte cu o bâtă și un cuțit. Ulterior femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, deoarece a lovit cu cuțitul victima, căreia i-a pus viața în pericol. "Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj faţă de inculpata Burtea Cristina-Mihaela. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Burtea Cristina-Mihaela, pe o durată de 30 zile, începând cu 01.08.2019 până la 30.08.2019, inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen. dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpata Burtea Cristina-Mihaela", se arată pe portalul Tribunalului Gorj.

Procurorii au cerut și arestarea preventivă a bărbatului care l-a lovit pe vecin cu bâta de baseball, dar judecătorul a respins cererea. "În baza art. 227 alin. 1 C.pr.pen. respinge propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Burtea Nicolae", se arată pe portal.

Iată cum au descris procurorii faptele: “Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în dimineaţa zilei de 31 iulie 2019, B.C.şi B.N., soţ şi soţie, au intrat fără drept în curtea locuinţei familiei Z. din comuna Bîlteni, sat Peşteana-Jiu, înarmaţi cu o bâtă de baseball (soţul) şi cu un cuţit (soţia) şi pe fondul unui conflict mai vechi, folosindu-se de obiectele menţionate, au exercitat acte de violenţă faţă de persoana vătămată B.B.I., aflată la domiciliul soţilor Z. Persoana vătămată a fost transportată de urgenţă la spital, unde s-a intervenit chirurgical, iar conform concluziilor preliminare ale medicului legist, leziunile produse în conflict i-au pus în primejdie viaţa”, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

În cauză este începută urmărirea penală şi se fac cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, violare de domiciliu şi lovire şi alte violenţe.

Vizualizări: 4,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: