Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spații de agrement în pădure, la Novaci și Târgu Jiu

Spații de agrement în pădure. Este propunerea ministrului Apelor și Pădurilor pentru autoritățile care au în apropiere păduri. Acestea ar putea fi administrate de primării și transformate în parcuri de distracții, cu tiroliene, trasee de biciclete ori zone de promenadă.

Două astfel de locuri ar putea fi înființate în pădurea de la Drăgoieni, în apropiere de Târgu Jiu, și la Novaci. Ministrul Ioan Deneș le-a propus soluția autorităților. Legea este de partea lor, iar zonele ar putea fi transformate în adevărate parcuri de distracții. „La Novaci, am avut o discuție cu domnul primar în care am convenit să creăm un parteneriat între autoritatea publică locală și Apele Române prin care să poată să acceseze fonduri de realizare a unei zone de promenadă, cu băncuțe, trasee de biciclete”, a spus Ioan Deneș.

După ce a vizitat și pădurea unde se organizează petreceri câmpenești, la Drăgoieni, ministrul a explicat că aceasta este potrivită pentru un astfel de parc: „Așa cum am văzut eu pădurea de la Drăgoieni este foarte pretabilă la a face o pădure – parc. Există un act normativ în care se spune foarte clar că este posibilă o astfel de investiție prin care o pădure. Poți să faci alei, băncuțe, piste de biciclete”. (A.A.)

Vizualizări: 1,834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: