Biletele de tratament nu mai sunt la căutare printre pensionari

Prea puțini pensionari au solicitat bilete de tratament în perioada Sărbătorilor Pascale. Stațiunile Bala, Călimănești, Moneasa, Buziaș sau Geoagiu nu mai sunt la fel de atractive, ca în anii trecuți, de Paște. Cei mai mulți pensionari preferă să petreacă sărbătorile în familie și vor cere bilete de tramament când se va încălzi vremea, este previziunea celor de la Casa de Pensii Gorj.

În comparație cu ultimii ani, în 2019, pensionarii au cerut cele mai puține bilete. Puțini merg la tratament în bazele Casei de Pensii. Aceștia vor pleca în stațiune spre sfârșitul acestei săptămâni. „Avem bilete de tratament și în această perioadă. Suntem în derularea vânzării seriei care cuprinde Sărbătorile Pascale însă biletele sunt mai puține. Sunt numai pentru bazele de tratament proprietatea Casei Naționale de Pensii. Perioada de plecare este la sfârșitul săptămânii acesteia, chiar îi prinde Paștele acolo. Problema este că anul acesta n-au mai fost atât de interesați să facă Paștele într-o stațiune. În perioadele anterioare, poate și pentru că Paștele a fost într-o perioadă mai caldă, au manifestat mai mult interes pentru plecarea în stațiuni”, a transmis Ioana Talău, directorul Casei de Pensii Gorj.

Biletele care nu vor fi valorificate în această perioadă pot ajunge la pensionari la sfârșitul anului, a mai adăugat Talău: „Aceste bilete nu se pierd. Ele sunt gestionate de Casa Națională și, la sfârșitul anului, există o renegociere cu prestatorii în sensul ca biletele nevalorificate în extrasezon să se poată valorifica în perioada de sfârșit de an”. (A.A.)

Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: