Spațiile de la stadionul din Târgu-Jiu, scoase din nou la licitație

Spațiile comerciale de la stadionul din Târgu Jiu nu au prezentat interes pentru nicio firmă la licitația de marți. Astfel, după aproximativ 8 luni de la inaugurarea arenei sportive, aceste spații au rămas goale. Primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, spune că cel mai probabil va fi organizată o nouă licitație, iar dacă nici atunci nu vor exista firme interesate, se va face o reevaluare.

Edilul Marcel Romanescu a explicat eșecul licitației spațiilor comerciale din cadrul arenei sportive. Acesta spune că este și o perioadă extrem de dificilă pentru mediul de afaceri, iar criza provocata de noul coronavirus ar fi creat această situație.

”Vom analiza și vom vedea exact ce o să facem. Eu cred că prima variantă ar fi scoaterea din nou la licitație a acestor spații, iar în condițiile în care vom sesiza că nicio firmă nu o să se prezinte, trebuie să facem o reevaluare a închirierii spațiilor. Asta vom face. Poate a fost supralicitată și trebuie să regândim politica noastră de contractare. Cred că este și o perioada extrem de dificilă pentru tot ceea ce înseamnă mediul de afaceri. Trecem printr-o perioadă de pandemie”, a spus primarul Romanescu.

La licitația de marți au fost scoase la licitație 4 spații open-space, fiecare de peste 400 mp.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: