Nemulțumire în rândul localnicilor din cauza unui pod

Construirea podului peste pârâul Zlaști creează nemulțumiri în rândul localnicilor din comuna gorjeană Dănești. Faptul că lucrările au stagnat de două săptămâni și oamenii sunt nevoiți să folosească rute ocolitoare i-a făcut pe aceștia să ceară explicații primarului. Pentru că lucrarea este a Consiliului Județean, acesta a făcut o adresă președintelui Cosmin Popescu, în care-i prezintă situația din teren.

Pentru că trebuie să folosească rute ocolitoare, localnicii au dat buzna la primărie să ceară socoteală primarului. Oamenii sunt nemulțumiți că, în timp ce ei pierd timp și consumă combustibil, lucrările la pod bat pasul pe loc. ”Oamenii au venit peste mine la primărie să-mi ceară explicații. Eu le-am spus oamenilor că nu este lucrarea primăriei, ci a Consiliului Județean. Oamenii sunt nemulțumiți pe bună dreptate. Constructorul a venit, a dărâmat podul și gata. De două săptămâni nu s-a mișcat nimic, în timp ce oamenii merg pe rute ocolitoare. Nu e normal ca de două săptămâni să nu faci nimic. Ocolesc cam 7 kilometri, iar dacă o ia pe Budieni distanța până la Târgu-Jiu este mai mare. Este vorba de podul dintre Bucureasa și Dănești”, a precizat Emilian Rusu.

Lucrările la construirea podului peste pârâul Zlaști au început de aproximativ o lună. Primarul a trimis marți o adresă către Consiliul Județean Gorj, prin care-i cere președintelui Cosmin Popescu să ia legătura cu constructorul pentru a relua lucrările.

Vizualizări: 1,774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: