Speak cântă la Balul Bobocilor de la Economic

Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din Târgu Jiu organizează joi, 5 noiembrie, Balul Bobocilor. Elevii care au păşit anul acesta în clasa a IX-a în cadrul colegiului vor avea parte de o petrecere pe cinste, iar cei care îşi doresc să devină Miss şi Mister Boboc 2015 vor avea de înfruntat probe de foc, anunţă elevii organizatori. Adolescenţii vor încinge atmosfera pe ritmurile muzicii lui Speak. Nu vor lipsi nici talentele locale şi nici dansurile contemporane.

Balul Bobocilor din Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” are loc joi, 5 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, preţul unui bilet fiind stabilit la 20 de lei de persoană. Petrecerea de bun venit a bobocilor începe la ora 20.00 cu prezentarea elevilor care îşi doresc titlul de Miss şi Mister Boboc. În competiţie s-au înscris şapte fete şi cinci băieţi care vor fi supuşi la probe de foc de către clasa organizatoare. ”Va fi o prezentare a elevilor înscrişi pentru acest titlu, va urma un dans reprezentativ, o probă de cultură generală, o probă de aptitudini, o probă surpriză, prezentarea rochiei de seară şi festivitatea de premiere”, a spus Cornelia Danciu, profesor coordonator.

Seara va continua cu un număr de dans contemporan susţinut de Izabela Militaru de la Palatul Copiilor, dar şi un număr de karate. Începând cu ora 23.30, elevii de la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” vor putea dansa pe  piesele unuia dintre cei mai îndrăgiţi solişti vocali, Speak. Recitalul lui Speak va dura aproape 45 de minte, fiind remunerat pentru prestaţia lui din seara respectivă cu aproape 1.000 de euro. ”Intrarea se va face pe bază de bilet, ele se află deja la vânzare. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Pot să vă spun că va fi şi un moment de muzică populară susţinut de o cunoscută interpretă, dar şi un moment frumos susţinut de colegul lor, Adi Bălan, care va cânta la saxofon. Am luat toate măsurile ca această petrecere a elevilor să se desfăşoare în siguranţă”, a adăugat Cornelia Danciu, profesorul coordonator.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: