Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Târg apicol, la Târgu Jiu

Un târg apicol va avea loc sâmbătă și duminică în municipiul Târgu Jiu. O asociație va aduce în Piața Prefecturii mai multe sortimente de miere de albine și produse realizate cu ajutorul acestui aliment dulce.

Conform autoritățile locale din Târgu Jiu, este un târg care anual se organizează în mai multe localități din țară. Organizatorului Târgului Apicol de la Târgu Jiu, o asociație din județul Vâlcea, a plătit la primărie câteva mii de lei pentru utilizarea amplasamentului din centrul orașului în cele două zile de desfășurare.

”Este un singur organziator al evenimentului. A plătit la noi o taxă de 3500 lei pentru două zile, pentru sâmbătă și duminică. Târgul Apicol se organizează în fiecare județ, la noi în Piața Prefecturii”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Târgul apicol își va deschide porțile sâmbătă, la ora 08:00, și se va încheia duminică, la ora18:00.

Vizualizări: 1,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: