Spectacolul de ziua lui DD, anulat de autorităţi

Dan Diaconescu a anulat spectacolul pe care îl promisese pentru aseară la Târgu Jiu, el spunând că va putea să îşi sărbătorească ziua de naştere alături de mii de invitaţi doar în cazul unei victorii. Candidatul PP-DD afirmă că spectacolul a fost anulat în urma unor presiuni care s-au exercitat asupra proprietarului parcării unde era amenajată scena pe care urmau să evolueze Mandinga, Voltaj şi Smiley.

„Parcarea e a unui magazin cu acţionari nemţi şi şeful de acolo ne-a spus că a primit în cursul zilei telefoane inclusiv de la Ambasada Germaniei pentru a nu ne lăsa să ţinem spectacolul. Vorbisem cu el şi sâmbătă, i-am spus că vor fi presiuni şi ne-a asigurat că nu va fi nicio problemă. Acum, după telefoanele primite, scena a fost demontată”, a precizat Diaconescu.

Candidatul PPDD menţionează că în cazul în care scorul electoral îi va fi favorabil lui şi defavorabil lui Victor Ponta atunci va putea organiza un spectacol „spontan” în faţa sediului său de campanie. „Vă daţi seama că dacă Victor Ponta rămâne premier, iar noi facem petrecerea de ziua mea nu apucăm să ne întâlnim că vom fi urcaţi deja în dubele jandarmilor. Dacă eu voi câştiga e clar că oamenii vor veni să sărbătorim la sediul de campanie şi atunci nici jandarmii probabil nu vor mai acţiona ca în cazul primei variante”, declară candidatul PP-DD

Dan Diaconescu şi-a aniversat ieri ziua de naştere, el anunţând în cursul dimineţii, după ce a votat, că aşteaptă 40.000 de invitaţi la mega petrecerea pe care vrea să o organizeze cu această ocazie. Candidatul PP-DD afirmase că el va fi prezent la petrecerea respectivă după ora 21.00 întrucât atunci se încheie alegerile, iar legislaţia nu îi permite să se implice într-un astfel de eveniment mai din vreme. Diaconescu s-a mai plâns de câteva ori pe perioada campaniei electorale că autorităţile locale nu i-au permis să organizeze câte spectacole a dorit el, în ultima săptămână acestuia nedându-i-se aprobare pentru niciunul din concertele pe care dorea să le facă la Târgu Jiu. Candidatul PP-DD a organizat, totuşi, în Ajun de Moş Nicolae un spectacol electoral în curtea unei pensiuni de la marginea municipiului, mii de persoane participând aici pentru a-l urmări pe Nicolae Guţă şi formaţia Moromeţii.

PRESIUNI

Dan Diaconescu a avut o surpriză neplăcută şi la spectacolul care a avut loc de Moş Nicolae pe centura Târgu Jiului, la pensiunea „La Narcise”. Florin Salam, vedeta serii, nu a mai ajuns şi a fost înlocuit în ultimul moment cu Nicolae Guţă. Organizatorii susţin că însuşi Nicolae Păun, preşedintele Partidei Romilor, l-a sunat pe Salam pentru a-i cere să nu cânte la spectacolul PP-DD.

GORJEAN

Interesant este că în vinerea de dinaintea alegerilor, Dan Diaconescu s-a făcut gorjean. Acesta şi-a cumpărat o casă în Târgu Jiu. „Chiar dacă voi câştiga alegerile, chiar dacă nu, am acum o legătură mai strânsă cu acest oraş”, a spus Dan Diaconescu. Casa este într-unul din satele arondate municipiului şi are subsol, parter, etaj şi mansardă, dar şi două hectare de teren.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: