Spitalele din Gorj au nevoie și de sprijinul guvernului

Situația privind epidemia de Covid-19 la nivelul spitalelor din Gorj pare a fi una mai liniștită, însă medicii nu lasă garda jos. Răspândirea comunitară a acestui virus este tot mai mare, iar unitățile medicale trebuie să fie în permanență pregătite pentru orice.

Echipamentele medicale sunt vitale pentru spitale, mai ales în contextul epidemiologic în care ne aflăm. Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, spune că Spitalul Dobrița va fi dotat cu aparatură medicală, dar și cu echipamente de protecție. De aceste lucruri va beneficia și Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

”Pentru Spitalul Dobrița o să facem o ședință  pentru a aproba indicatorii tehnico-economici, fiind vorba despre achiziționarea  de echipamente medicale și de protecție. De asemenea, aștept să semnez contractul pentru dotarea celor două secții de ATI ale Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este vorba despre paturi ATI, monitoare, defibrilatoare, ventilatoare și alte echipamente medicale”, a spus Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, la Tv Sud.

Șeful CJ Gorj face un nou apel către Guvern să ajute spitalele cu bani:”Avem nevoie de echipamente, de medicamentație, iar Guvernul trebuie să intervină”, a mai spus Popescu.

Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: