Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ALDE a rămas fără sediu la Motru. „Îl vom face la Cariera Ploștina, alături de mineri!”

Se ascut săbiile tot mai serios în pragul campaniei electorale. Cei de la ALDE au rămas fără sediu în municipiul Motru și caută soluții să nu stea pe dinafară. Liderul partidului îl arată cu degetul pe edilul Gigel Jianu pe care îl acuză că a luat sediul cu „japca”. La Motru, ALDE îl are candidat pe fostul senator Ilie Petrescu.

Rămași fără un sediu în prag de campanie, cei de la ALDE anunță că se vor muta în cariera de la Ploștina.

Liderul ALDE Gorj, Ninel Muja, a tunat și fulgerat la adresa autorităților din Motru care ar fi în spatele acestui demers. “PNL a ajuns un partid care ia totul cu japca. Înțelegem că este la guvernare, dar nu putem să înțelegem modul în care acționează. Primarul orașului Motru, domnul Gigel Jianu, împreună cu un agarici, Cojocaru, au luat cu japca sediul ALDE de la Motru. Voi deschide acest sediu în cariera de la Ploștina. Acolo, alături de mineri. Nu este permis ca, în aceste moment, în care vom intra în campanie, să se ia acest sediu cu japca. I-am acționat în instanță și vom câștiga”, a spus Ninel Muja. 

Vizualizări: 1,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: