Spitalul 700 intră în șantier

Spitalul 700 din Târgu Jiu, Spitalul de la Dobrița, Căminul de bătrâni de la Suseni și sediul DGASPC Gorj intră într-un program de reabilitare. Investiţia va fi făcută cu bani din PNRR.

 

„Pe PNRR avem două proiecte aprobate. Contracte de finanţare semnate pentru Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu, locaţia din Strada Progresului sau locaţia 700. Pot să vă spun că avem proiectul tehnic predat de cel care a câştigat licitaţia, este înaintat către Primăria Târgu Jiu. Mâine vom lua autorizaţia de construire, urmând să comunicăm către Inspectoratul în Construcţii şi celelalte entităţi pe care legea ne obligă să le notificăm şi vrem să emitem ordinul de începere începând cu cel târziu data de 26 iunie”, a transmis preşedintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, pentru Radio Infinit.

Tot cu bani din PNRR vor fi reabilitate Săitalul de la Dobriţa, sediul DGASPC Gorj şi Căminul de bătrâni de la Suseni: „Pentru Spitalul Dobriţa avem deja trei oferte, trei asocieri. Au venit în total 15 firme, dar sunt trei oferte depuse. Colegii mei analizează documentaţia depusă, astfel încât, sperăm ca în maxim trei săptămâni să avem deja un câştigător. Diferenţa este că acolo avem deja proiectul tehnic, urmează să luăm avizele necesare. Începând cu luna august şi Spitalul de la Dobriţa va intra în reabilitare energetică Pentru DGASPC, se lucrează la documentaţia tehnică. Avem două proiecte semnate pentru sediul central al DGASPC-ului şi pentru Căminul de bătrâni de la Suseni. Aşteptăm de la proiectant toate documentele, urmând la fel să demarăm etapa propriu zisă de licitaţie”, a mai adăugat Cosmin Popescu.

Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: