Spitalul din Târgu Cărbunești redevine suport Covid

Spitalul din Târgu Cărbunești redevine suport Covid. Decizia a fost luată de către Direcția de Sănătate Publică Gorj. Astfel, în unitatea medicală se vor interna doar pacienți infectați cu temutul virus.

În ultima perioadă, cazurile pozitive cu noul coronavirus au început să crească la nivel național. Nici județul Gorj nu este ferit de acest virus. Odată cu creșterea numărului de pacienți infectați, paturile din spitale încep să fie din ce în ce mai ocupate.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian, spune că deja la unitatea medicală din Târgu Cărbunești sunt internate 3 persoane la ATI. Stoian mai spune că numărul celor care ajung la ATI este în creștere, toți fiind nevaccinați.

”De ieri am dat avizul pentru a redeveni spital suport Covid. O să primească doar pacienți pozitiv Covid. În momentul de față sunt 3 persoane pe ATI la Cărbunești. De exemplu, la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu  sunt 12 persoane internate la ATI, deci este numărul maxim. A început să crească numărul celor internați la ATI. Toate persoanele internate nu sunt vaccinate”, a spus Stoian.

Directorul DSP Gorj speră ca numărul oamenilor care se vaccinează să fie din ce în ce mai mare.

Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: