Spitalul Judeţean angajează medic chirurg pediatru

Spitalul Judeţean de Urgență din Târgu Jiu a demarat procedurile pentru angajarea unui medic specialist în specialitatea chirurgie pediatrică. Angajarea se va face pe Compartimentul Chirurgie și ortopedie infantilă din cadrul secției Chirurgie generală II, însă noul medic va presta activitate în policlinica spitalului, spune conducerea unității medicale. ”În cadrul spitalului mai prestează activitate un medic chirurg pediatric, doctorul Stăniloiu. Așadar, avem medic pe spital angajat, dar se vrea ca al doilea medic să fie angajat pentru cabinetul din ambulatoriu. Să avem asigurată specialitatea pe două paliere, spital și ambulatoriu. Sunt pacienți care nu au neapărat nevoie să fie internați pe secție”, a declarat Dumitru Vienescu, director financiar-contabil în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Candidații trebuie să depună dosarul de înscriere la concurs în termen de 15 zile de la publicarea anunțului în Viața medicală.

Selecția pentru acest post va avea loc în maximum 3 luni. Candidații îşi pot depune candidatura la clădirea administrativă de la Spitalul 700 și vor trebui să achite la casierie o taxă de participare la concurs de 150 de lei.

Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: