Spitalul Județean angajează șoferi și un biolog

Cel mai mare spital din Gorj face noi angajări fără concurs. Sunt patru posturi vacante, dar toate sunt pe perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Spitalul are nevoie de trei șoferi la Serviciul aprovizionare, transport, achiziții publice și contractare și de un biolog debutant pentru laboratorul de analize medicale, acolo unde se prelucrează testele pentru Covid-19.

Pentru posturile de șofer autosanitară III se cer doar studii generale, aviz psihologic și permis de conducere categoria B și C.

În schimb, cei care vor să lucreze în laboratorul de analize medicale trebuie să prezinte diploma de licență în biologie și o adeverință din care să rezulte că pot exercita profesia de biolog debutant.

„Dosarele de înscriere se depun electronic până la data de 11 septembrie, ora 13.30, prin e-mail, în format pdf, într-un singur mesaj, la adresa [email protected], iar la subiectul mesajului se va scrie «dosar concurs și numele persoanei, precum și postul pentru care candidează». În condițiile în care după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba practică/interviu”, au anunțat reprezentanții spitalului.

Vizualizări: 3,459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: