Spitalul Sadu se deschide, personalul nu se întoarce

Primarul oraşului Bumbeşti Jiu încă mai poartă negocieri cu personalul medical care şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Spitalului Orăşenesc, înainte de închiderea lui. Acesta a precizat că doar şapte medici şi-au manifestat intenţia de a se reîntoarce la fostul loc de muncă. “Am purtat discuţii cu foarte multe dintre cadrele medicale ce au activat la Spitalul Bumbeşti Jiu. Până în momentul de faţă, 7 din cei 13 medici şi-au manifestat intenţia de a se reîntoarce la fostul loc de muncă. Aceşti medici vor acoperi secţiile Ginecologie, Cardiologie, Radiologie şi Neurologie. Pentru celelalte secţii vom încadra alţi medici. În acest sens, am purtat discuţii cu doi medici din Bucureşti, pentru medicina internă, şi un medic din Motru pentru Secţia de Pediatrie”, a declarat Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti Jiu.

Pe lângă cei 7 medici, încă 10-12 asistenţi care au lucrat în cadrul Spitalului Sadu se vor reîntoarce odată cu redeschiderea unităţii. Edilul local spune că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte personalul. “Nu vor fi probleme în ceea ce priveşte încadrarea personalului. Pentru posturile de asistenţi şi infirmieri avem foarte multe solicitări”, a menţionat Bobaru.

În momentul de faţă, se lucrează la grila de salarizare a personalului medical, concursurile pentru ocuparea posturilor urmând să se desfăşoare cel mai probabil la începutul lunii decembrie.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: