Sportivi gorjeni pe podium

Doi studenți din cadrul Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Universitar de Atletism pe Teren Acoperit, ce s-a desfășurat în perioada 3-5 februarie, la Bacău. Este vorba de studenți ai Facultății de Științe Medicale și Comportamentale care au obținut două medalii de aur și două de bronz. Andreea Pîșcu Andreea, studentă anul II a obținut medalia de aur la 1500 m și medalia de aur la 3000 m. Mădălin Gheban, student anul II-medalia de bronz la 800 m și medalia de bronz la 1500 m.

Campionatul Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit a fost organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, și Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Un alt sportiv gorjean care a fost medaliat la campionatele desfășurate la Bacău este juniorul Adrian Garcea, care a obținut medalia de aur la 3000 m, surclasându-i pe seniori în această competiție. Andreea Pîșcu și Adrian Garcea sunt antrenați de Ion Bură.   

Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: