Sportivii CS Pandurii, şapte medalii de la Naţionalele de juniori

Pugiliştii juniori ai CS Pandurii Târgu Jiu au avut o comportare excelentă la ultima competiţie naţională la care au participat. Aceştia au reuşit să câştige sapte medalii la Campionatul National de Box pentru juniori care a avut loc în week-end, la Brăila.

Sportivii de la secţia de box a CS Pandurii continuă să înregistreze rezultate bune de la competiţiile la care participă. Cea mai recentă performanţă a juniorilor care se pregătesc la Pandurii a fost câştigarea a şapte medalii la Naţionalele de juniori de la Brăila.

La aceste întreceri juniorul Florin Căldăraru a devenit campion național la categoria 54 de kilograme, aceasta fiind cea mai bună performanţă a clubului târgujian la aceste întreceri, unde sportivul pregătit de antrenorul Doru Neamțu a fost declarat și cel mai tehnic boxer al întrecerii.

„O competiţie reuşită, ţinând seama de faptul că a fost şi o participare numeroasă la această competiţie. Căldăraru Florin a fost declarat cel mai tehnic sportiv al competiţiei şi campion al României. Sperăm ca în luna decembrie cei doi sportivi, Căldăraru şi Teodosescu să meargă la Bucureşti, la Academia de Box care se înfiinţează acum de către Dorel Simion. Francisc Vaştag şi Relu Auraş. Rezultate notabile pentru clubul Pandurii ţinând cont de faptul că am fost cu opt sportivi şi am luat şapte medalii”, a spus la Accent Tv Doru Neamțu, antrenor la secţia de box a CS Pandurii.

O altă medalie importantă a revenit sportivului Angelo Teodosescu, cel care a câştigat argintul la categoria 80 de kilograme. La acestea s-au mai adăugat alte cinci medalii de bronz câştigate de juniorii Alexandru Cocoranu, la categoria 46 de kilograme, Andrei Bucur, la categoria 48 de kilograme, Ianis Adam, la categoria 60 de kilograme, Mario Marinescu, la categoria 63 de kilograme și Antonio Dumitru la categoria 66 de kilograme, o parte dintre ei fiind pregătiți de antrenorul Alex Scarlat.

Pentru că a câştigat cele mai multe medalii prin sportivii legitimaţi la Târgu Jiu, respectiv șapte medalii, CS Pandurii s-a clasat pe locul 1 pe echipe.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: