Autocare mobile pentru cei care donează sânge

„Cadou pentru viață!” Așa încearcă reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină din Târgu Jiu să sensibilizeze gorjenii să doneze sânge. Duminică, vor duce două autocare mobile unde se va putea dona.

La Târgu Jiu, cei care vor să doneze sânge, pot face acest lucru în parcarea de la mall. „Noi demarăm o campanie de donare de sânge. Acțiunea noastră se numește «Cadou pentru viață!». Vom avea un autocar mobil în parcarea supraterană de la mall-ul din oraș. Acolo va ajunge autocarul la ora 13.00, duminică. Cei care vor să doneze sânge vor fi așteptați acolo, a declarat Călina Căluțoiu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină din Târgu Jiu.

De asemenea, și în centrul orașului Novaci va fi un alt autocar mobil care va aștepta gorjenii să doneze sânge. Este nevoie acută de sânge. Centrul de Transfuzii nu poate face față solicitărilor cu stocurile de care dispune. Reprezentanții instituției au anunțat că sunt dispuși să vină și de sărbători la serviciu doar dacă așa vor mai veni gorjeni să doneze sânge.

Cei care donează sânge beneficiază de un set de analize medicale, o zi liberă de la serviciu și tichete de masă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: