Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Stâna Ștefanu, supravegheată video după ce a ars anul trecut

După evenimentul nefericit de anul trecut, atunci când băciței Mărioara i-a ars stâna, aceasta promite că de data asta nu se va mai lăsa neasigurată. Incendiul a avut loc în luna noiembrie 2020, iar acolo au ars mai multe obiecte de valoare, fiind vorba despre obiecte foarte vechi.

Făptașul nu a fost prins nici până în prezent, însă băcița Mărioara spune că va monta camere de supraveghere in interiorul stânei, dar și în apropierea drumului. Aceasta a declarat că nu mai vrea ca evenimentul de anul trecut să se mai repete.  

”În noiembrie am rămas în poiană, așa cum se zice. Nu m-am lăsat îngenuncheată, iar stâna a fost vizită de mii de turiști vara aceasta. Toți au rămas încântați. Anul acesta am montat camere de supraveghere și sper ca cel care i-a dat foc anul trecut să se potolească, nu va mai scăpa. Anchetatorii nu au reușit să-l prindă. Nu era imposibil, dar a fost mai greu. Mie mi-au ars niște amintiri acolo, dar asta este”, a spus Mărioara Babu.  

Vizualizări: 1,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: