Stâncă de 30 de tone, prăbușită pe DN 67 D

Drumul Național 67 D Târgu Jiu – Băile Herculane a fost blocat, pe un sens de mers, în cursul zilei de marți. O rocă s-a desprins din munte și s-a prăbușit pe șosea. Drumarii au muncit o zi întreagă pentru a îndepărta stânca de pe carosabil. Traficul este, în continuare, blocat pe sensul de mers spre Herculane.

„Am intervenit cu mai multe utilaje. Am avut o volă, mai multe camioane cu care au fost transportate pietrele din drum. În cădere, stânca a adus în șosea mai mulți copaci și pământ. Este o intervenție destul de greoaie. Am intervenit și cu un utilaj cu un picon. Roca este foarte tare. Vom relua intervenția mâine dimineață (n. r. miercuri), astfel încât să putem elibera traficul în zonă”, a declarat Ion Tudor, șeful Secției de Drumuri Naționale (SDN) Târgu Jiu.

Incidentul a avut loc în județul Mehedinți, în localitatea Godeanu. Au intervenit angajații de la SDN Târgu Jiu și de la Districtul Baia de Aramă. Șoferii sunt rugați să urmeze indicațiile drumarilor când ajung în zona cu probleme.

Vizualizări: 2,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: