Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Val de angajări la un spital de oraș

Spitalul Orășenesc din Turceni a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi. Unitatea angajează personal pe posturi de infirmier debutant pentru secțiile Medicină Internă, Chirurgie Generală și compartimentele Obstetrică-Ginecologie, Pediatrie și Primiri Urgențe. De asemenea, sunt disponibile și posturi de îngrijitor curățenie pentru Compartimentul Pediatrie, Formaţia de întreţinere, reparaţii şi deservire, Secția Chirurgie Generală.

Spitalul Turceni caută personal și pentru un post de moașă debutantă pe Compartimentul Obstetrică-Ginecologie, bucătar la Blocul alimentar, doi asistenți medicali generaliști pentru Compartimentul Primiri Urgenţe, un kinetoterapeut debutant pentru Compartimentul ATI și o spălătoreasă la Spălătoria Spitalului.

Concursurile se vor desfășura la date diferite, în funcție de post. Selecțiile vor debuta în jurul datei de 25 ianuarie și se vor încheia în luna martie.

Vizualizări: 6,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: