Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Starea de alertă, prelungită din nou

Guvernul a decis prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu data de 14 decembrie. Hotărârea a fost adoptată conform propunerilor aprobate joi în şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Au fost menținute toate restricțiile de până acum, inclusiv interdicția de a se circula în toate localitățile între orele 23.00 și 5.00, precum și obligativitate purtării măștii de protecție în spațiile publice, la locul de muncă, în spațiile comerciale, precum și în mijloacele de transport în comun, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani. De asemenea, sunt în continuare interzise reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: