Start la contractarea serviciilor medicale

Medicii, farmaciştii, spitalele şi ceilalţi furnizori de servicii şi dispozitive medicale care vor să încheie contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj sunt invitaţi să depună documentele. Circa 500 de furnizori de servicii medicale sunt aşteptaţi cu dosarele, la sediul CJAS Gorj, în perioada 8-10 martie. Conducerea Casei de Sănătate Gorj s-a întâlnit, vineri, 3 martie, cu directorii de spitale pentru a discuta despre procesul de contractare a serviciilor medicale. Termenul limită pentru încheierea contractelor este data de 31 martie.

Aproximativ 500 de furnizori de servicii medicale, precum: spitale, farmacii, clinici, îngrijiri la domiciliu, balneo-fizioterapie, dispozitive medicale, etc., trebuie să-şi depună cererile de intrare în relaţie contractuale cu CJAS Gorj, în vederea încheierii contractelor pentru anul 2017. „Contractele vor fi încheiate pentru perioada 1 aprilie-31 decembrie 2017. Pentru furnizorii care deja au contracte din anul 2016, vom încheia un act adiţional, în varianta în care sunt furnizori noi trebuie să depună absolut toate documentele. După înregistrarea dosarelor sunt alte etape ce trebuie parcurse”, a declarat Daniel Şurlea, preşedintele CJAS Gorj.

Fără schimbări majore

În data de 13 martie, se va afişa lista furnizorilor pe domenii de asistenţă medicală care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate, precum şi lista furnizorilor respinşi la contractare. Reprezentanţii CJAS Gorj speră să nu existe probleme cu întocmirea documentaţiei, mai ales că au avut loc deja discuţii cu directorii de spitale pe tema contractării. „Am avut întâlnire cu directorii de spitale pe tema contractării, am discutat ce trebuie să facă, ce documente trebuie aduse, am avut discuţii lămuritoare privind anumite documente pe care trebuie să le completeze. Nu sunt schimbări majore faţă de anii anteriori, dar am considerat că e bine să fie lămuriţi în anumite aspecte, până când va începe perioada de depunere a dosarelor”, a precizat Daniel Şurlea.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: