Steaua va sosi azi la Târgu Jiu pentru meciul cu Pandurii

Meciul cu Steaua poate fi cel mai important din retur pentru Pandurii şi ar putea însemna pentru echipa lui Sorin Cârţu salvarea de la retrogradare. Gorjenii au ceva probleme de lot dar nu atât de mari cum sunt ale Stelei la acest meci. Pandurii nu vor putea conta pe Grecu şi Păcurar dar Steaua nu poate miza la acest meci pe Golanski, Ovidiu Petre, Petre  Marin şi Artiom Karamian. Antrenorul bucureştenilor a luat decizia de a aduce de azi echipa la Târgu Jiu, Steaua urmând să se antreneze joi pe acelaşi teren cu Pandurii.

Mihai Stoichiţă are mari probleme în alcătuirea primului unsprezece pentru meciul cu gorjenii după ce Golanski a fost suspendat iar Ovidiu Petre s-a alăturat şi el fotbaliştilor care fac parte din infirmeria Stelei. Astfel, după ce a fost schimbat la pauza meciului cu Gaz Metan din cauza unei contracturi musculare, Ovidiu Petre s-a pregătit ieri doar la sala de forţă. Coleg de suferinţă cu Ovidiu Petre, Bicfalvi, accidentat de mai bine de o lună, s-a antrenat şi el tot la sală. Pleşan nu s-a mai pregătit deloc după întinderea suferită în meciul cu Dinamo. Din cauza problemelor de lor, la ora actuală, Mihai Stoichiţă nu are apt niciun închizător pentru jocul cu Pandurii dar speră totuşi ca măcar Eric Bicfalvi, care este accidentat de mai bine de o lună, să îşi revină în două-trei zile.

Antrenorul secund al echipei Steaua, Mihai Teja, a declarat ieri: "Noi ne pregătim să câştigăm orice meci, indiferent că jucăm cu Pandurii sau Rapid, noi trebuie să câştigăm orice meci. Se pot lua maximum de puncte în toate meciurile. Important este să fim concentraţi şi să putem depăşi anumite momente mai grele pe care le avem, înfrângerea cu Dinamo sau cu Ceahlăul. Am trecut bine peste ele, băieţii s-au concentrat şi sper ca asta să se întâmple tot timpul şi chiar să nu mai avem astfel de momente grele".

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: