Sterilizare gratuită. Cum poți obține o programare

Locuitorii municipiului Târgu-Jiu își pot steriliza gratuit câinii și pisicile (rasă comună) prin intermediul campaniei „Educăm și sterilizăm-Gorj”, în perioada 22 august-26 august. Până în momentul de față campania a avut un real succes, în luna august fiind sterilizate 400 de animăluțe din județul Gorj.

Programul de sterilizări gratuite este organizat de Asociația Pro Animals Targu-Jiu. Campania de sterilizare se va desfășura la cabinetul veterinar ALL4ANIMALS, de pe Strada Siretului,Nr.2.

         Procedura se va efectua doar pe bază de programare, prin trimiterea unui mesaj la numărul de telefon: 0748/128.129. Ulterior, cei care apelează la ajutorul asociației va fi sunat pentru confrmarea detaliilor.

         Membrii asociației au transmis faptul că prioritate au câinii și pisicile fără stăpân, cei din adăposturi sau cei care aparțin persoanelor cu mai multe animăluțe și/sau cu venituri reduse  și îi îndeamnă pe cei cu posibilități financiare să lase locul liber pentru persoanele care nu își permit această procedură.

         De asemenea, sunteți rugați să îi pregătească animaluțului o cușcă de transport cu o păturică/pad, să nu îl hrănească în ziua intervenției.

         Sterilizarea salvează vieți! Refuzul sterilizării câinilor fără pedigree se sancționează cu amendă între 5000 și 10.000 ron conform legii nr. 258/2013. Cu un comportament responsabil putem reduce numărul cazurilor de abandon.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: