Ştiinţa Turceni a preluat fotoliul de lider la judeţ

Liderul din campionatul judeţean se schimbă săptămânal, semn că este o competiţie strânsă în această primă parte a campionatului. După Petrolul Bustuchin şi Jiul Rovinari, Ştiinţa Turceni a urcat după etapa a V-a pe locul I în Liga 4.

Campionatul judeţean Gorj devine din ce în ce mai atractiv iar echipele care sunt în luptă pentru şefia clasamentului sunt încă destul de multe. În timp ce foştii lideri de la judeţ, Petrolul Bustuchin şi Jiul Rovinari, au făcut deja paşi greşiţi singura echipă care merge ceas  de la debutul noului sezon este Ştiinţa Turceni care nu a pierdut nici un meci în primele cinci etape. De altfel formaţia din Turceni continuă lupta din sezonul trecut când s-a aflat printre primele clasate destul de mult timp.

În etapa a cincea Ştiinţa Turceni a învins, în deplasare, Petrolul Stoina cu scorul de 4-0, golurile fiind marcate de Răzvan Olteanu, Robert Goşa, Cătălin Mohora şi Adrian Simcea.

La fel de bine se pot lăuda că merg şi cei de la Jiul Rovinari care rămân invincibili după cinci etape. Jiul a pierdut fotoliul de lider după semieşecul de pe teren propriu din acest week-end când a remizat la Rovinari în derby-ul local cu Vulturii Fărcăşeşti, scor 2-2.

Petrolul Bustuchin a pierdut pe teren propriu în etapa din week-end dar rămâne pe poziţia a treia graţie unui golaveraj bun cu care a început noul sezon, fiind la egalitate de puncte cu CS Novaci şi Parângul Bumbeşti Jiu, toate cele trei formaţii acumulând zece puncte după primele cinci etape.

Galerie foto





Vizualizări: 2,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: