Luptă pentru locul doi între Universitatea Craiova şi FC Viitorul

Universitatea Craiova va da piept cu echipa lui Gică Hagi în ultimul joc al lunii septembrie. Meciul este programat luni 30 septembrie, cu începere de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, fiind posibil să fie ultimul jucat pe stadion dacă se va decide să se înlocuiască suprafaţa de joc în luna octombrie.

Universitatea Craiova a susţinut duminică o conferinţă de presă premergătoare partidei cu FC Viitorul, din cadrul etapei a 11-a  iar la întâlnirea cu reprezentanţii mass media au fost prezenţi fundaşul Stephane Acka şi antrenorul Victor Piţurcă. Cei doi au admis că meciul du FC Viitorul va fi o partidă foarte dificilă, dar că singurul obiectiv este victoria. Victori Piţurcă a vorbit foarte mult şi de această dată pe tema gazonului de la stadion şi a explicat cum au decurs tratativele de sâmbătă, cu reprezentanţii autorităţilor locale, cu cei ai CNI şi firma care a construit stadionul dar nu s-a arătat prea optimist în privinţa înlocuirii suprafeţei de joc în viitorul apropiat.

Din cauza suprafeţei de joc devenite impracticabilă, la a doua prezenţă în echipa lui Victor Piţurcă, sârbul Uros Cosic s-a accidentat şi va lipsi aproximativ trei săptămâni. Fostul jucător al lui AEK Atena a suferit o entorsă în repriza a doua a meciului din Cupa României, cu CSM Reşiţa, după ce i-a rămas piciorul înfipt în nisip. El va rata meciurile cu Viitorul şi Poli Iaşi, urmând să revină după pauza competiţională, la derby-ul cu CFR Cluj.

Primarul Craiovei, Mihai Genoiu, a declarat că gazonul de pe „Ion Oblemenco” se va schimba în curând, respectiv în octombrie, numai dacă firma care a construit arena îşi va asuma acest lucru, un răspuns în acest sens urmând a fi dat până pe 2 octombrie. Altfel, gazonul va fi înlocuit de Primărie împreună cu CNI, dar asta înseamnă că va mai dura.

Pentru meciul de luni seara cu FC Viitorul s-au pus în vânzare bilete la următoarele preţuri:  Peluze (Nord & Sud): 15 lei, Tribuna a II-a: 30 lei,Tribuna I: 40 lei, Tribuna VIP / Tribuna VIP2: 100 lei / 70 lei.

Rezultate şi program  etapa a 11-a din Liga 1

Vineri, 27 septembrie:

Dinamo – FC Voluntari 2-1.

Sâmbătă, 28 septembrie:

FC Hermanstadt – FC Botoșani 0-1,

Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu 1-0.

Duminică, 29 septembrie:

Academica Clinceni – FCSB, ora 17.00

CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș, ora 20.30

Luni, 30 septembrie

Poli Iași – Sepsi,  ora 18.00:

Universitatea Craiova – FC Viitorul,  ora 20.30

Galerie foto


Vizualizări: 651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: