Alionescu pregăteşte dubla  cu CSM Focşani din Cupa României

Cupei României la baschet  masculin, ediţia  2019-2020, va debuta la finalul acestei săptămâni cu meciurile dintre formaţiile din urna valorică B a Ligii Naţionale. CSM Târgu Jiu va juca primul meci din dubla partidă cu CSM Focşani în deplasare, meciul fiind anunţat de FR Baschet pentru data de 5 octombrie.

În urma tragerii la sorţi care a avut loc luna trecută la Oradea s-au stabilit meciurile din primul tur al Cupei României la baschet masculin, ediția 2019-2020. În această fază se vor duela echipele din grupa a doua valorică din campionat, care au fost pe locurile 9-16 în precedenta ediție a LNBM. Cum tragerea la sorţi a avut loc înainte ca echipa de baschet a CSM Târgu Jiu să fie invitată în Liga Naţională, gorjenii vor juca meciurile în care fusese programată CSM Târgu Mureş, echipă care s-a retras din campionat. Adversarul CSM  Târgu Jiu va fi CSM Focşani, iar primul meci se va disputa în deplasare.

Antrenorul Claudiu Alionescu pregăteşte deja acest prim meci oficial, după ce echipa a revenit în week-end la Târgu Jiu de la Mediaş, acolo unde a avut programate două meciuri de verificare.

Turneul medieşean a fost unul bun  pentru gorjeni nefiind importante rezultatele acestuia. „Nu ne-a interesat neapărat scorul, cât evoluţia echipei, însă, în acelaşi timp, mă bucură faptul că am reuşit o victorie de moral, în primul meci, contra celor de la Miercurea Ciuc. Am încercat să rulez întreaga echipă, dar a lipsit Alin Andrieş, care are nişte probleme personale mai delicate şi a fost învoit până luni de la antrenamentele echipei, în ultimele două săptămâni”, a declarat antrenorul gorjenilor care aşteaptă în aceste zile un pivot american care încă nu a ajuns la Târgu Jiu.

Meciurile din primul tur al Cupei României Masculin, ediția 2019-2020:

CSM Sighetu Marmației - CSM Galați

CSO Voluntari - ABC Athletic Constanța

CSM 2007 Focșani - CSM Târgu Jiu

CSM VSKC Miercurea Ciuc - CSM Mediaș

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: