Stîngă este nemulțumit de parcursul echipei

Antrenorul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu a tras concluziile după încheierea primei părți a campionatului. Florin Stîngă s-a declarat nemulțumit de parcursul echipei sale din primele 16 etape și a vorbit de eșecurile cu mai slab cotate CSC Dumbrăvița și Unirea Constanța.

Făcând un bilanț al meciurilor disputate din acest sezon, Florin Stîngă a apreciat că acesta este negativ dar consideră că echipa putea mai mult. ”Suntem pe un bilanț negativ. Trebuie să acceptăm că aceasta este situația, trebuie să acceptăm că am făcut unele greșeli. La momentul acesta, ar trebui să fim mult mai sus în clasament, dar, din păcate, suferim pentru ceea ce am făcut în trecut. Dacă am fi bătut Dumbrăvița și Unirea Constanța, cred că acum eram în play-off”, a concluzionat înaintea plecării în vacanță antrenorul echipei care reușise victorii spectaculoase cum a fost cea cu Steaua, dar a pierdut cu ultimele clasate.

ACS Viitorul Târgu Jiu încheie anul pe locul pe locul 13, cu 21 de puncte, tot atâtea câte are și CS Comunal Șelimbăr, care are, însă, un golaveraj mai bun: 14-16 față de 20-26.

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: