Rotaru a anunțat când se oficializată instalarea lui Neagoe la Craiova

Finanțatorul celor de la Universitatea Craiova a dezvăluit când va fi oficializată numirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a echipei. Tehnicianul oltean a demisionat de la Cluj și urmează să fie anunțat oficial la Craiova.

Mihai Rotaru a spus că nu există acum nici un impediment pentru numirea lui Eugen Neagoe ca antrenor principal la Universitatea. Finanțatorul a precizat însă că Neagoe va trebui să restituie jumătate din banii primiți de la Cluj. ”Conform statutului antrenorului din regulamentul FRF, domnul Neagoe a reziliat contractul cu U Cluj și trebuie să restituie jumătate din sumă. Sunt spre rezolvare acum. Eu cred că se va rezolva cu U Cluj. Apoi vom anunța și noi mutarea. Cred că mâine sau poimâine vom anunța care sunt planurile noastre”, a spus Rotaru, într-o intervenție telefonică găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Finanțatorul oltenilor susține că nu mai sunt probleme legate de Neagoe pentru că acesta este în acest moment liber de contract.  ”Juridic nu ne afectează. Putem să-l numim antrenor. Din acest moment, domnia sa e liber de contract”, a mai spus Rotaru.

De altfel și cei de la U Cluj s-au înțeles cu Sabău după ce Neagoe și-a dat demisia pentru a merge la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: