Universitatea Craiova a jucat o repriză în inferioritate cu Hapoel

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Hapoel Beer Sheva s-a încheiat cu scorul de 1-1. Partida din play-off-ul Conference League s-a disputat pe Stadionul din Severin iar Universitatea a jucat o repriză cu un jucător mai puţin pe teren.

Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva au încheiat la egalitate, scor 1-1, manșa tur din cadrul play-off-ului Conference League. Israelienii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 70, prin Hatuel, după o paradă extraordiană reușită de Lazar. Scorul final a fost stabilit de către Andrei Ivan, în minutul 74. Atacantul a transformat lovitura de la 11 metri, printr-un șut simplu în colțul drept.

La pauza meciului de la Turnu Severin scorul era 0-0, iar Universitatea Craiova era echipa mult mai activă în atac. Totuși, echipa lui Mirel Rădoi a ieșit de la cabine cu doar 10 oameni, din cauza faptului că Paul Papp a fost eliminat. Fundașul central ar fi avut un conflict la vestiare cu unul dintre adversarii de la Beer Sheva, lucru ce l-a făcut pe arbitrul georgian să îi acorde cartonașul roșu.

Ambele echipe au primit câte un cartonaș roșu, Paul Papp fiind eliminat după conflictul de la cabine, lucru care îl face să riște o amendă substanțială din partea patronului Mihai Rotaru. Acest gest îi aduce fundașului central o suspendare, însă și alte sancțiuni. Fostul jucător al celor de la FCSB riscă o amendă consistentă din partea patronului Mihai Rotaru. Suma pe care Papp ar putea să o primească ca amendă ar fi 10.000 de euro, exact ca cea pe care Nicușor Bancu a primit-o după lovitura cu capul în pieptul lui Ashkovski, de la Sepsi.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: