Meciul etapei din Liga 1 se joacă vineri pe stadionul din Târgu Jiu

FCU Craiova se duelează vineri, de la ora 21:00, la Târgu Jiu, cu Petrolul Ploiești, într-o confruntare plină de orgolii din etapa a 6-a a Superligii. Meciul se anunţă cel mai important al etapei prin prisma celor două galerii, printre cele mai active din campionat dar şi mari rivale.

Rivalitatea aprigă dintre suporterii Petrolului și cei ai Craiovei aprinde și mai mult duelul dintre „găzari” și FCU Craiova, fiind aşteptaţi foarte mulţi suporteri ai ambelor echipe în peluzele stadionului din Târgu Jiu dar şi numeroase forţe de ordine.

Fanii celor două echipe nu se tolerează, ba chiar au avut ciocniri violente în trecut. Ultimul Craiova - Petrolul de dinaintea dezafilierii alb-albaștrilor a fost de-a dreptul incendiar. Cele două echipe s-au întâlnit în 2013, la Severin, în Cupă, iar ultrașii au fost protagoniștii unei ciocniri violente. Atunci, suporterii Craiovei şi cei ai Petrolului s-au bătut înainte de startul meciului câştigat de prahoveni, 1-0, contând tot pentru „şaisprezecimile” Cupei României. Autocarele ploieştenilor au fost atacate cu pietre la intrarea în oraş, iar incidentele au continuat şi în apropierea stadionului. Cele două grupuri s-au întâlnit în apropierea arenei şi au continuat altercaţiile.

FC Petrolul a ajuns joi la Târgu Jiu iar seara a efectuat un antrenament pe Stadionul Municipal.

Biletele pentru meciul dintre FCU Craiova şi Petrolul se vor găsi vineri la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, între orele 11 şi 21.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

VIP: 80 RON

Tribuna I: 30 RON

Tribuna II: 20 RON

Peluza II (Peluza Sud): 10 RON

Peluza I (oaspeți): 10 RON

Peluza I: 10 RON

Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

Galerie foto



Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: