Stîngă consideră că echipa sa e favorită în meciul cu Dinamo

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca sâmbătă, la Târgu Jiu, cu Dinamo Bucureşti. Chiar dacă Dinamo vine din Liga 1 şi are încă un lot puternic şi ambiţii de promovare, Florin Stîngă consideră că echipa sa este favorită să câştige acest meci.

ACS Viitorul Târgu Jiu vine după două înfrângeri consecutive în campionat, înaintea confruntării cu Dinamo, una dintre cele mai puternice echipe din eşalonul doi şi formaţie cotată cu cele mai mari şanse la promovare.

Antrenorul Florin Stîngă rămâne la fel de optimist şi crede că este un bun prilej pentru echipa sa să obțină primul succes al sezonului și să se liniștească pentru că are probleme cu somnul înainte de partida cu dinamoviştii. „Fiecare meci este o șansă în plus pentru noi să ne câștigăm respectul. Într-adevăr, acest lucru trebuie să ne motiveze, în special pe jucători pentru că ei sunt cei care intră în teren”, a spus Stîngă la conferinţa de presă programată joi, precizând că nu mai doarme noaptea de două săptămâni: „Au fost două săptămâni grele pentru mine ca antrenor, nu prea dorm nici noaptea, dar asta este meseria pe care am ales-o și îmi place. Am încredere în jucători, cred că suntem favoriți, jucăm acasă, și sper că va veni și ziua noastră”.

Partida dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi Dinamo din etapa a treia a Ligii 2 se va juca sâmbătă, de la ora 18.45, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu şi se va putea vedea la Tv pe televiziunile naţionale deţinătoare de drepturi pentru Liga 2.

Vizualizări: 428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: