ŞTIRI PE SCURT

Umiliţi acasă de Poli Iaşi

Energia Rovinari a pierdut primul joc cu Poli Iaşi din playout suferind o mare umilinţă pe teren propriu. În faţa ocupantei locului 14, Energia a făcut un joc foarte slab. Plecaţi optimişti la meci cu gândul că simpla prezenţă pe teren le aduce victoria, Darby şi ai lui au dat cu capul de „pragul de sus” când Poli a luat un avans substanţial după primul sfert. Conduşi la 14 puncte diferenţă, gorjenii au încercat în zadar să mai revină în următoarele părţi ale jocului pentru că la final cei de la Iaşi s-au impus cu 90 la 86. Poli mai avea nevoie de două victorii pentru a trimite Energia în turul doi al playoutului. Unde mai mult ca sigur vor ajunge elevii lui Nikolic după ce l-au pierdut miercuri seara pe cel mai bun jucător, Louis Darby. (C.D.)

Darby poate pleca deja în vacanţă

De parcă umilinţa eşecului în faţa propriilor fani nu era de ajuns, Nikolic se mai confruntă cu o mare problemă. Cei de la Energia l-au pierdut şi pe Darby dupăp acest meci. Americanul s-a accidentat în minutul 26 al partidei după ce reuşise să înscrie deja 16 puncte. Acesta a suferit o entorsă şi are piciorul în ghips, şansele de a mai juca vreun meci în acest sezon fiind aproape nule. „Darby are entorsă şi probabil nu-l vom mai avea în meciurile următoare. Situaţia va fi destul de grea pentru noi fără el pentru că era cel mai bun jucător”, consideră Nikolic care va încerca să-l suplinească cu ce poate pe Darby la jocurile următoare. (C.D.)

Energia vrea revanşa în deplasare

Handbaliştii gorjeni vor să obţină puncte la Odorhei. Chiar dacă joacă cu o pretendentă la titlu, şi cu echipa fostului antrenor Vlad Caba, gorjenii cred că pot furniza o surpriză. Până la proba contrarie Andrieş mai crede în elevii săi care totuşi n-au prea rupt gura târgului în deplasare. „Avem un atuu în faţa celor de la Odorhei prin victoria din amical, dar ei vor să termine pe locul doi şi vor trata cu seriozitate acest joc. Sunt o echipă care a început bine acest campionat, joacă de mult timp împreună şi au continuitate la antrenor”, a spus ieri Andrieş care e dispus să îşi ierte elevii pentru eşecul de acasă din etapa trecută, în cazul unei victorii la meciul cu HC Odorhei programat sâmbătă de la ora 18:00. (C.D.)

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: