LPF cere deschiderea tribunelor din stadioane la 30% din capacitate

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, anunță printr-o postare pe pagina sa socială că a solicitat Ministerului Tineretului și Sportului, condus acum de Eduard Novak, redeschiderea stadioanelor pentru public la cel puțin 30 a sută din capacitate.

Ștefan este intrigat de faptul că autoritățile române ignoră în continuare ”zeci de mii de suflete ținute departe de sportul favorit”, în timp ce pârtiile de schi sunt deschide, la fel și restaurantele, teatrele, cinematografele și, mai nou, s-au redeschis școlile.

Justin Ștefan cere MTS redeschiderea stadioanelor pentru public la cel puțin 30 a sută din capacitate: ”Este inacceptabil că nimănui nu îi pasă de zeci de mii de suflete ținute departe de sportul favorit”

Conducătorul instituției organizatoare a campionatului de fotbal Liga 1 cere ca în demersul său către MTS să se implice și fanii, prin intermediul organizațiilor oficiale ale suporterilor. ”Întrebare fără răspuns: de ce pârtiile de schi sunt deschise, iar stadioanele de fotbal sunt închise? Ambele sunt facilități sportive. S-au redeschis restaurantele, teatrele, cinematografele, luni se redeschid școlile, toate în spații închise, iar autoritățile au uitat de stadioane. Cred că toți suporterii cărora le lipsește mersul pe stadion de aproape 1 an de zile, au dreptul să revină și ei, cât mai repede, în spațiul care le aduce bucurie și apropierea de jocul de fotbal și echipa favorită. Am solicitat MTS să analizeze propunerea LPF de a redeschide stadioanele din Liga 1 la 30% din capacitate. Fac un apel către fani, indiferent de echipa favorită, să vină alături de noi, prin intermediul organizațiilor oficiale ale suporterilor, pentru a susține acest demers. Îi rog pe cei care se ocupă de aceste organizații să mă contacteze în privat pentru a ne organiza. Este inacceptabil că nimănui nu îi pasă de zeci de mii de suflete ținute departe de sportul favorit la fiecare etapă din campionat. La fel stau lucrurile și la Liga a 2-a și a 3-a, precum și la alte sporturi. Iertați-mă că nu v-am menționat în postarea inițială”, a scris Justin Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: