Stoican a programat reunirea şi un prim amical

ACS Viitorul Târgu Jiu se va reuni luni 11 ianuarie, cu o lună înainte de primul joc oficial din acest an. Calificată în faza următoare a Cupei României, echipa lui Flavius Stoican va juca primul meci oficial al anului pe 10 februarie, cu zece zile mai devreme de reluarea meciurilor din Liga 2.

Echipa antrenată de Flavius Stoican este una dintre formaţiile din Liga 2 calificate în Cupa României şi, pentru că va juca meciul din cupă mai devreme decât prima etapă a anului din campionat, va începe antrenamentele mai devreme decât alte echipe. ACS Viitorul va avea meci în Cupa României în mai puţin de o lună, iar tehnicianul vrea ca jucătorii să fie pregătiţi pentru data de 10 februarie.

După mai bine de o lună de vacanță, jucătorii echipei ACS Viitorul au revenit duminică la Târgu Jiu, iar luni dimineață vor efectua vizita medicală și testele RT-PCR necesare reluării antrenamentelor.

Flavius Stoican și-a propus pentru sfârșitul săptămânii și un prim amical, adversarul ales fiind Minerul Costești  din Liga 3, iar acesta se va disputa, cel mai probabil, pe terenul sintetic al celor de la Pandurii care încă nu s-au reunit. ”Ne vom revedea la Târgu Jiu duminică iar luni dimineață facem primele teste. Sâmbătă vrem să facem un amical cu Minerul Costești. Cel mai probabil, vom juca pe terenul de antrenament de lângă Stadionul Municipal din Târgu Jiu. În funcție de vreme, vedem dacă putem juca pe cel de iarbă, dacă nu vom juca acest amical pe terenul sintetic”, a precizat Stoican pentru liga2.ro.

Meciul amical se va disputa doar în cazul în care vâlcenii din Liga 3 nu vor avea cazuri de COVID-19 la nivelul lotului.

Vizualizări: 536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: