Baschet: CSM Târgu Jiu, fără victorie după turneul de la Sibiu

CSM Târgu Jiu a pierdut ambele meciuri disputate la turneul al patrulea al Ligii Naţionale. Gorjenii au fost învinşi de echipele din Piteşti şi Sibiu şi au ajuns pe penultimul loc din clasament.

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu s-au întors fără nici o victorie de la Sibiu, acolo unde a avut loc cel de-al patrulea turneu la Ligii Naţionale, al treilea la care a participat şi echipa din Târgu Jiu.

Deşi a avut de înfruntat echipele cele mai bune în acest moment din prima ligă, CSM a lăsat totuşi o impresie bună după acest turneu, mai ales după meciul cu liderul BCU Sibiu, pe care l-a condus la pauză. „În prima repriză când am avut energie, am ținut pasul cu o echipă ca şi Sibiul, echipă la care calitatea fizica este definitorie. După pauză am căzut și acolo s-a făcut diferența, la intensitatea ambelor faze. Din păcate, cred că diferenţa de scor este un pic prea mare faţă de ceea ce am arătat pe teren. Am fost cel puțin o repriză egali cu Sibiul și pe acest lucru trebuie să clădim”, a spus antrenorul Claudiu Alionescu pentru site-ul CSM, acesta felicitând totuşi jucătorii pentru efort: „Chiar dacă nu îmi stă în caracter să fac aprecieri individuale, aş vrea să îl felicit pe Mihai Bădiță, un jucător care abia a împlinit 17 ani şi a trecut cu bine peste debutul ca și titular la o echipa de senior în Liga Națională și împotriva unui adversar cum este Sibiul. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efortul depus astăzi, în special, și pe parcursul întregului turneu. La o echipă ca a noastră este foarte greu să îți lipească unul sau mai mulţi jucători din rotație, asta se simte, iar nouă ne-au lipsit trei”. 

CSM a jucat la ultimul meci fără pivotul sârb Stefan Andrejevic, fără georgianul Revaz Rogava și cu Andrei Gheorghe doar pe banca de rezerve.

Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: