ACS Viitorul Târgu Jiu se va pregăti centralizat la Oradea

ACS Viitorul Târgu Jiu va efectua un stagiu de pregătire centralizată la Sânmartin, lângă Oradea. Baza de pregătire a celor de la Luceafărul Oradea, al căror loc din Liga 2 l-au luat cei de la Viitorul, va fi locul unde echipa lui Flavius Stoican se va pregăti şi va juca patru meciuri amicale.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu se va pregăti decât o săptămână la Târgu Jiu, după care, din 18 ianuarie, echipa din Liga 2 va pleca în cantonament la Sânmartin, în Bihor, urmând să fie cantonată la baza de pregătire a echipei Luceafărul Oradea, acolo unde echipa s-a pregătit mai mulţi ani, atunci când se numea Energeticianul sau ACS Şirineasa.

Echipa pregătită de Flavius Stoican va rămâne la Oradea unde se va pregăti până la sfârșitul lunii, a informat liga2.ro. În această perioadă antrenorul Stoican și-a propus să programeze şi patru meciuri amicale, primul urmând să aibă loc în data de 22 ianuarie, pentru acesta adversarul nefiind încă stabilit. ACS Viitorul va juca apoi cu ASU Politehnica Timișoara, Luceafărul Oradea și Minaur Baia Mare sau Unirea Dej, pe 26, 30 şi 31 ianuarie, iar după revenirea la Târgu Jiu va mai disputa un test, pe data  de 6 februarie, cu CSM Slatina. În jurul datei de 10 februarie va urma să fie programat meciul din optimile Cupei României.

Programul amicalelor pentru Viitorul:

16 ianuarie: Minerul Costești

22 ianuarie: adversar nestabilit

26 ianuarie: ASU Politehnica Timișoara

30 ianuarie: Minaur Baia Mare / Unirea Dej

31 ianuarie: Luceafărul Oradea

6 februarie: CSM Slatina

Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: