Stoican e mulţumit de antrenamentul cu Chişineu

Antrenorul Flavius Stoican s-a declarat mulţumit de primul amical disputat de echipa sa în cantonamentul de la Sânmartin. Tehnicianul a precizat că amicalul cu Chişineu Criş a fost un antrenament bun, dar şi un test util pentru echipa sa.

Primul meci amical din cantonamentul pe care ACS Viitorul îl susţine la Sânmartin s-a disputat la Oradea, pe un teren sintetic, în faţa unui adversar mai puţin pregătit. Chişineu Criş a reluat de puţin timp pregătirea şi a acceptat în ultimul moment să dispute totuşi acest joc de verificare.

Pentru echipa din Chișineu Criș, testul acesta nu era fost prins în programul inițial de pregătire și s-a desfășurat după doar patru antrenamente susținute în acest an. ”Teoretic, nu ar fi trebuit să jucăm acest meci după doar câteva zile de pregătire, dar am vrut să îi ajutăm pe cei de la Viitorul. Sunt mulțumit și îi felicit pe jucători pentru că au încercat să se achite de sarcinile de joc atât cât puteau în acest moment și dacă eram atenți la faza golului lor puteam scoate chiar un rezultat de egalitate. Cel mai important lucru este că nu avem accidentări, singurul lucru de care îmi era frică când am acceptat acest joc”, a spus antrenorul Adrian Abrudean care se temea că i se vor accidenta jucătorii dacă va disputa acest amical.

De cealaltă parte, ACS Viitorul era după a doua săptămână de pregătire și disputase deja un joc amical la Târgu Jiu. Stoican s-a declarat mulțumit de acest amical pe care l-a numit antrenament util. ”Am jucat pe teren sintetic și pot spune că a fost un antrenament bun, un test util, împotriva unei echipe foarte bune, care are un antrenor Adrian Abrudan foarte implicat. Mi-a lăsat o impresie plăcută, atât el, cât și echipa, dar și arbitrul Marius Omuț, care a lăsat jocul liber”, a spus Stoican după meci pentru liga2.ro.

La acest meci Stoican a folosit toți jucătorii deplasați în cantonamentul din județul Bihor și nu a avut probleme cu accidentările.

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: