Ştrandurile din Târgu Jiu au fost deschide

Ştrandurile din Târgu-Jiu au fost deschise, chiar dacă deocamdată nu sunt prea mulţi clienţi.  Temperaturile de peste 30 de grade care se înregistrează la Târgu Jiu umplu uşor, uşor ştrandurile din municipiu. Cei mai fideli clienţi sunt elevii. De cum termină orele la şcoală, aceştia se şi instalează la una dintre oazele din Tîrgu Jiu. Apa e numai bună de făcut baie recunosc clienţii. „E super! La căldura asta nu ai cum să te răcoreşti mai bine ca la ştrand”, spune un tânăr.

Pentru a sporii confortul clienţilor, patronii ştrandurilor au venit cu câteva îmbunătăţiri în această vară. La unul din ştrandurile târgujiene, patronul a investit peste 50.000 de Euro doar în gazonul din apropierea ştrandului, acolo unde clienţii pot practica diferite sporturi. Gazonul a fost adus tocmai din China cu vaporul şi este pus pe un nisip special şi pe granule care îi menţin. Cu toate aceste îmbunătăţiri preţul de intrare a rămas acelaşi ca anul trecut. „Este criză şi nu am vrut să mărim taxa de intrare, pentru ca toţi oamenii să-şi permită să intre la ştrand. Avem un gazon de lux, cum doar un ştrand din Constanţa mai are, din ce ştim noi, şi am instalat şi un bazin pentru copii de sub cinci ani. Ei vor fi supravegheaţi în permanenţă de o asistenţă, astfel că părinţii nu vor trebui să le poarte grija. Ei se pot relaxa pe ştrand, iar copii vor fi în siguranţă”, susţine administratorului unui ştrand din Târgu Jiu.

Ştrandurile au fost deschise încă de la începutul lunii iunie, însă pentru că vremea a fost destul de capricioasă clienţii s-au lăsat aşteptaţi. Administratorii speră că numărul clienţilor va creşte şi odată ce sosirea vacanţei elevilor şi studenţilor

Meteorologii anunţă că temperaturile din această vară vor fi caniculare.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: