Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Strâng bani pentru încă două concentratoare de oxigen

Primarul din Motru anunță că a semnat un parteneriat cu Parohia Motru II, cu hramurile Sfânta Treime și Sf. Cuv. Parascheva și celelalte parohii, în vederea achiziționării unor concentratoare de oxigen necesare Spitalului Municipal Motru.

Încă două astfel de aparate vor ajunge la Spitalul Municipal Motru, acestea deja fiind comandate. Reamintim că au mai ajuns două astfel de aparate la spitalul din Motru, care tratează de câteva săptămâni pacienți Covid, tot în urma unui apel la localnici și firmele din zonă.

“Având în vedere că suntem într-o perioadă spirituală deosebită, Sfântul și Marele Post al Paștilor, îi îndemnăm pe toți credincioșii să fie solidari cu această acțiune caritabilă pentru semenii noștri aflați în suferință. Milostenia este cea mai simplă cale prin care omul poate face să se reverse asupra lui mila lui Dumnezeu cea bogată”, a transmis primarul Cosmin Morega.

Colecta se va organiza prin implicarea și grija preoților de la Parohia Motru II (Catedrala Ortodoxă), dar și a aleșilor locali.

Vizualizări: 1,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: