Strategia de Dezvoltare a Gorjului, pusă în dezbatere publică

Noua Strategie de Dezvoltare a Județului Gorj a fost finalizată și publicată pe site-ul Consiliului Județean Gorj la secțiunea Dezbateri publice. Astfel, cei care sunt interesați pot trimite propuneri până pe data de 30 iunie 2021.

În luna august 2020, Consiliul Județean Gorj a inițiat procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare pentru perioada 2021-2027. Purtătorul de cuvânt al CJ Gorj, Oana Paloș, spune că, după data de 30 iunie, toate propunerile vor fi incluse în documentație, iar mai apoi va avea loc aprobarea în Plenul Consiliului Județean Gorj.

”Suntem pe finalul procedurii de definitivarea a Strategiei de Dezvoltare pentru Județul Gorj și a planului strategic instituțional pe termen mediu și lung (2021-2027). Astfel, cele două documente sunt lansate în consultare publică și se găsesc afișate pe site-ul Consiliului Județean Gorj. Până în data de 30 iunie 2021, toți cei interesați pot să ne trimită propuneri sau opinii cu valoare de recomandare. Aceste a vor fi incluse în document, iar mai apoi se va supune plenului CJ Gorj”, a spus Oana Paloș.

Prin această strategie de dezvoltare a județului se pot accesa fonduri europene nerambursabile.

Vizualizări: 731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: