Sume importante pentru școlile din Târgu Jiu. Ce vor face cu banii

Pe final de an, Primăria Târgu Jiu va aloca sume importante de bani mai multor unități de învățământ din municipiu. Circa 500 de mii de lei vor fi virați în conturile școlilor din Târgu Jiu să cumpere mobilier, stingătoare, să facă reparații sau să cumpere alte echipamente pentru laboratoare sau ateliere.

Peste 60 de mii de lei va primi Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 să cumpere hidranți. Școala Gimnazială „Voievod Litovoi” va primi circa 14 mii de lei să repare centrala termică și cabinetului directorului. O altă școală din Târgu Jiu va face lucrări de reparații la cancelarie. Este vorba despre Colegiul „Virgil „ care va încasa 55 de mii de lei de la municipalitate pentru aceste lucrări. Alți 15 mii de lei vor merge la același liceu ca să cumpere rolete pentru ferestre.

Cel mai mare colegiu din Târgu Jiu, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, va primi 100 de mii de lei din bugetul primăriei ca să facă reparații la cămin și în laboratorul de biologie, dar și să repare hidranți și să cumpere diverse echipamente pentru centrala termică.

Cu 25 de mii de lei, Liceul Tehnologic nr. 2 va face reparații la cantina unității de învățământ. Iar Colegiul Național „Spiru Haret” va primi 36 de mii de lei să cumpere rolete pentru ferestre.

De asemenea, Liceul Tehnologic Bîrsești va primi 100 de mii de lei să modernizeze atelierul mecanic. Școala „Constantin Săvoiu” va primi aproximativ 25 de mii de lei să cumpere rolete pentru ferestre și materiale și mobilier pentru cabinetul medical.

Bani vor merge și la Liceul Tehnologic „Ion Mincu”, circa 7.000 de lei, să cumpere stingătoare. 20 de mii de lei va primi Școala Alexandru Ștefulescu pentru achiziționarea de mobilier școlar, iar 5.000 de lei vor fi virați în conturile Liceului Tehnologic „Henri Coandă” pentru achiziție componente hidranți.

Vizualizări: 669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: