Supărați că și-au făcut degeaba stocuri de apă

Nemulțumire în rândul târgujienilor din zona de nord a municipiului Târgu-Jiu, care au fost anunțați de conducerea Aparegio că se va întrerupe alimentarea cu apă, după care s-a revenit că nu se poate face acest lucru în timpul stării de alertă. Oamenii au oprit apă pentru a-și asigura necesarul pentru două zile și acum trebuie să o arunce.

Târgujienii consideră că societatea care furnizează apa potabilă vrea să crească încasările în timpul pandemiei. Oamenilor nu li se pare normală această derută a conducerii societății, care i-a pus pe consumatori să facă risipă de apă. ”Nu este normal să ne anunțe timp de o săptămână că o să fie sistată alimentarea cu apă, noi ca și consumatori să umplem căzile, bidoane, ca să ne spălăm, să facem mâncare, pentru curățenie, să cumpărăm apă plată pentru consum și în ultima clipă, atunci când toată lumea a fost pregătită să stea două zile fără apă, spun că nu au voie să sisteze apă. S-au asigurat că s-a făcut consum de apă și apoi au dat înapoi. O să vedem noi la facturi. Ar trebui să ne răzgândim și noi și să nu le mai plătim. Vor să facă încasări, să ne jupoaie și nu mai știu cum”, a precizat Ion Vasilescu.

Aparegio a anunțat inițial că se vor face lucrări la rețeaua de alimentare cu apă de pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu și că va fi întreruptă alimentarea cu apă, însă Guvernul a anunțat că în perioada stării de alertă se interzic deconectările de la utilități.

Anunțul a fost făcut de guvern seara târziu, iar întreruperea alimentării cu apă a fost anunțată pentru vineri dimineața.

Vizualizări: 2,481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: