Încă doi gorjeni decedați cu Covid-19

Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat joi decesul a încă doi gorjeni care, pe lângă alte afecțiuni, au avut și infecție cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie în vârstă de 77 de ani,  cu mai multe comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficienta cardiacă, fibrilație atrială. Decesul s-a produs pe 13 mai.

A decedat și un bărbat în vârstă de 63 de ani, cu diabet zaharat  tip I, HTA, infarct miocardic, boala renala cronică. Acesta a murit pe 11 mai.

A crescut și numărul total de cazuri la 88, din care 55 de persoane sunt internate, 28 persoane vindecate și externate și 5 persoane decedate.

În data de 14 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

- 284 persoane în carantină instituționalizată, din care 10 persoane au intrat în carantină și 29 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore;
- 315 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 15 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 19 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore.

La nivel național au fost înregistrate alte 245 de noi cazuri de îmbolnăvire în 24 de ore. La ATI, în acest moment, sunt internați 225 de pacienți.

Vizualizări: 2,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: