Suporterii ajută bătrânii, merg la cumpărături în locul lor

Suporterii echipei ASU Poli Timișoara sunt  cunoscuți pentru implicarea lor socială ajutând deja la derularea a mai multe campanii umanitare.  Ultimul lor gest este unul care îi va  ajuta pe oamenii în vârstă din oraș să poată realiza cumpărături fără a mai ieși din casă.

Federația Română de Fotbal a decis suspendarea competițiilor interne până pe 31 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. În această situație fanii celor de la ASU Politehnica Timișoara vor să rămână  activi și implicați în viața orașului.  

Suporterii sar astfel în apărarea cetățenilor în vârstă în această perioadă dificilă și s-au oferit public să meargă la cumpărături în locul lor, pentru ca aceștia să evite ieșirile în public și contactul cu lumea. Fanii lui ASU Poli au lipit afișe prin oraș pentru a fi mai ușor de găsit. ”Vinerea violet este despre spiritul Politehnicii. Aşadar, dragi vecini în vârstă, dacă vă este teamă de coronavirus, putem merge noi la cumpărături sau farmacie în locul dumneavoastră. Este de ajuns să apelați la voluntarii noştri care au lipit deja afişe în scara blocului în care locuiți. Vecinii dumnevoastră, suporterii Politehnica Timişoara - echipa comunității”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la ASU Politehnica Timișoara.

Inițial, partida dintre ASU Poli Timișoara și Turris Turnu Măgurele trebuia să se dispute fără spectatori, iar conducerea clubului le-a oferit suporterilor posibilitatea de a achiziționa bilete virtuale, pentru a acoperi costurile partidei.  Între timp meciul s-a suspendat dar totuși  au fost achiziționate 79 de tichete, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Vizualizări: 787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: